Mailscanning

Spam-mails

Et onde som vokser dag for dag, trods større indsats er spam mails. E.-mails, man ikke har bedt om, fyldt med reklamer for produkter som man ikke ønsker. E-mails som tager ens tid, fylder i e-email programmet, er irriterende, osv.

Nu skal det være slut

CoMasys tilbyder mailscanning af emails, før de leveres til mailserveren. på den måde belastes hverken din mailserver eller din internetforbindelse.

Bonus effekt

Som en ekstra bonus, får du samtidig en mail-backup, da vores server gemmer alt posten, indtil den kan leveres til din server. Dermed mister du ingen emails hvis mailserver er nede i kortere eller længere tid.

Intet besvær

Der er intet besvær ved at sætte en mailscanning løsning op hos Comasys. Der skal blot rettes lidt på domænets DNS og det hjælper Comasys naturligvis med. Herefter kører det hele automatisk.

Sikkerhed

Mailscanning er noget vi tager alvorligt hos Comasys. Derfor er der flere servere om opgaven. og de servere er placeret på forskellige lokationer, i forskellige lande. Så selv om hele datacenteret er nede her i Danmark, vil der stadig blive leveret emails.

Alternativer

Alternativerne til mailscanning kan være at købe antispam og antivirus til sin mailserver. Dette er som regel en ret bekostelig affære. Samtidig skal man også sørge for at vedligeholde spam-filtre og antivirus filer. Dette kræver alligevel en del timer på årsbasis.

Klik her for at læse mere om mailscanning hos Comasys